RSS

luni, 26 octombrie 2009

Chiftelute de peste




Ingrediente:
  • 400 g file de peste dezosat
  • 1 cartof mare sau 1 dovlecel mic
  • 1 patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 ardei rosu
  • marar, patrunjel
  • susan (optional)
  • sare, piper
Preparare:
Curatati legumele, le taiati cubulete, la fel procedati si cu pestele. Le dati prin masina de tocat impreuna cu verdeata.
Se adauga oul si condimentele si se amesteca bine.
Din compozitie se modeleaza chiftelute.
Eu le-am facut la cuptor, dar pot fi prajite si in cratita in ulei.
Asa ca am pus pe tava "hartia" antiaderenta de silicon si am pus chiftelutele.
Ajutorul meu le-a uns cu ulei si le-a presarat seminte de susan.

Le-am lasat la cuptor pana s-au intarit putin. Sa zic 20-25 min, dar depinde de cuptor. Eu am unul clasic si nu pot estima cate grade are.

Noi le-am mancat cu piure de brocoli si stropite cu zeama de lamaie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu